Найбільший логістичний центр на заході Україні у виконанні НВП "ІМВО"

На заході України, на Об'їзній дорозі Львова між Білогорщем і смт. Рудне, розташовується найбільший логістичний центр Protec Zymna Voda, який займає провідну позицію в регіоні.

Він є важливим вузлом у логістичній інфраструктурі, а також відіграє ключову роль у забезпеченні ефективних постачань товарів і вантажів у безліч галузей економіки.

Логістичний центр Protec Zymna Voda - це сучасне рішення. Центр стратегічно розташований поблизу великих транспортних магістралей і автомобільних доріг. Він розташований на Об'їзній дорозі Львова в місці перетину двох магістральних доріг міжнародного сполучення Львів-Шегині та Львів-Краковець. А сама окружна дорога Львова безпосередньо є частиною автодороги М-06 Київ-Чоп. Також поруч із центром розташована залізниця.

Ще однією важливою особливістю комплексу Protec Zymna Voda є високотехнологічні середньо-, та низькотемпературні склади. Це дає змогу ефективно управляти різними типами товарів, що потребують певного температурного середовища. Серед операторів на ринку холодної логістики в Україні комплекс Protec Zymna Voda лідирує з відсотком 23,9% від загальної площі холодильних складів у країні.

Загальна площа логістичного центру Protec Zymna Voda становить 100 000 квадратних метрів. Ба більше, створено близько 2 000 нових робочих місць.

Характеристики логістичного центру

Великий логістичний центр на заході України має низку характеристик, які роблять його ідеальним для обробки та зберігання вантажів.

Характеристики

Значення

Клас складу

А+

Площа сухих складів

42000 м²

Температурний режим сухих складів

от +15 до +24 ºС

Площа холодильних складів

21000 м²

Температурний режим

холодильних складів

від -2 до +10 ºС; 

від -18 до -22 ºС

Офісні і побутові приміщення

10000 м²

Робоча висота складу

12,5 м

Стелажне зберігання у висоту

до 12 м

Відстань між колонами 

12x24 м

Електропостачання

2-я категорія 5,5 мВт, передбачені 2 резервні дизель-генератори 250 кВА

Освітлення

електроощадне

Опалення

твердопаливна котельня 3,8 МВт

Водопостачання

водопостачання 400 м³ / с

Серед інших особливостей логістичного центру Protec Zymna Voda, що він:

  • Обладнаний 170 секційними воротами з доклевелерами, що забезпечує зручне завантаження та розвантаження вантажних транспортних засобів. 
  • Оснащений спринклерною система водяного пожежогасіння, яка забезпечує швидке реагування на пожежні ситуації. Це важливий аспект безпеки.
  • Володіє достатньою кількістю різної навантажувальної техніки, такої як навантажувачі, штабелери та електричні візки. Це дає змогу ефективно обробляти вантажі різного виду і розмірів.
  • Для забезпечення безпеки передбачена цілодобова охоронна система з відеоспостереженням.
  • Підлога має анти-пилове покриття.  
  • Для регулювання доступу на територію центру використовується контрольно-пропускна система. 
  • Центр надає зручну паркувальну зону для легкових і великогабаритних транспортних засобів, розраховану на 300 місць. 
  • Склад має зручні під'їзні шляхи, які забезпечують легку доступність для вантажних транспортних засобів. 
  • У центрі інтегрована Warehouse Management System (система управління складом). Вона дає змогу ефективно контролювати та управляти запасами, відстежувати рух товарів, оптимізувати процеси приймання, зберігання та відвантаження, а також підвищити точність інвентаризації.
  • Ще одна сучасна система Yard Management System (система управління територією) допомагає координувати рух транспортних засобів на складській території та покращувати загальну логістику.

Розподільчий центр Fozzy Group 

На базі Protec Zymna Voda діє розподільний центр Fozzy Group, який став першим у Західній Україні та шостим у країні. Цей центр дав змогу оптимізувати процеси зберігання та дистрибуції товарів для торговельних мереж Fozzy Group по всій Україні.

Площа львівського центру становить 20058 м², і його потужності дозволяють щодня відвантажувати 1200 палет. Розподільчий центр обслуговує мережі "Сільпо" та "Thrash! Траш" у восьми областях. Це дає змогу оптимізувати логістичні операції, як для групи компаній, так і для постачальників на заході України.

Склад обладнаний новітніми технологіями управління та збору продуктів, і всі процеси автоматизовані. Розподільчий центр також є майданчиком для тестування нових технологій. Стелажне обладнання виготовлено та встановлено компанією ІМВО.  

На території центру створено шість спеціальних зон для різних категорій товарів, включно зі стелажною групою, замороженими продуктами, охолодженою рибою, овочами та фруктами, а також зонами дистрибуції молока та м'яса. Це дає змогу об'єднати в одному комплексі всі процеси, що потребують різних температурних режимів.

 

Завдяки своїм характеристикам та ефективній роботі, розподільний центр Fozzy Group став надійним партнером для багатьох компаній і важливою ланкою в логістичній інфраструктурі західної України.